Премиерът Борисов с първи коментар след скандала с Боил Банов

...
Премиерът Борисов с първи коментар след скандала с Боил Банов
Коментари Харесай

Премиерът Борисов с първи коментар след скандала с Боил Банов

Премиерът Борисов с първи коментар след абсурда с Боил Банов Конфронтацията да спре, а политиците да мерят повече думите си. За това прикани министър председателят Бойко Борисов в Стара Загора .
 
Той участва на откриването на ремонтирания мост, който свърза града с връзката за Автомагистрала „ Тракия “, а по-рано посети и ремонтирания парк „ Аязмото “.
 
 БГНЕС

„ Призивът ми към политиците е да си мерят повече думите. Ако тази борба продължи, ще пречи на всеки, който победи на изборите ”, разяснява министър-председателят.

„ Оставям на другите - който желае да се заяжда, да прави компромати, всички избори сме ги минали в такава обстановка. Нека да покажат те какво са създали през годините ”, съобщи още Борисов. „ Политиката ни постоянно е била да демонстрираме това, което сме създали ”, съобщи министър председателят Борисов. „ Това, което сме поели като ангажимент да изградим, ще го осъществим в цялостен размер. На другите оставяме да подлагат на критика, тъй като те няма какво да покажат, че са създали ”, съобщи Борисов.-->
 
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР