Премиерът Борисов откри Пловдивския панаир в компанията на руския посланик

...
Премиерът Борисов откри Пловдивския панаир в компанията на руския посланик
Коментари Харесай

Борисов откри Панаира в Пловдив заедно с руския посланик

Премиерът Борисов откри Пловдивския панаир в компанията на съветския дипломат Анатолий Макаров, както и съветския заместник-министър на образованието Наталия Бочарова. Преди това той инспектира реставрацията на Епископската базилика на Филипопол, финансирано благодарение на Фондация " Америка за България ". И по този мотив пред павилиона на Русия се пошегува: " Досега бях с американците, а в този момент с съветския дипломат. Да не вземем отново да ги объркаме. "

До него беше и притежателят на Панаира Георги Гергов.



Нови произведения и технологии ще бъдат показани в пет изложения - „ Ауто сити Пловдив “, Машиностроене “, „ Стройтех “, „ Енеко “ и „ Инфотех “. Ще има и Седмица на цифровите технологии с 13 безвъзмездни конференции, над 200 лектори, експозиции и шоу, кариерна зона и работилница за деца.



В рамките на деловата стратегия ще се състои конгрес „ Научно-техническо и просветително съдействие сред Русия и България: световен алианс ”, проведен от Министерство на науката и висшето обучение на Руската федерация. Ще се състои и конференция „ Нови печеливши бизнес модели и нововъведения в актуалната публицистика “.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР