Премиерът Борисов: Огромен е напредъкът по АМ “Европа”Най-труден ще е

...
Премиерът Борисов: Огромен е напредъкът по АМ “Европа”Най-труден ще е
Коментари Харесай

Ще пътуваме от Мюнхен до Бургас без светофар

Премиерът Борисов: Огромен е напредъкът по Автомагистрала “Европа”
Най-труден ще е мостът при Драгоман

Аз си карам самичък джипа, не употребявам водач, а Радев се вози на мерцедеси, съобщи министър председателят

“Огромен прогрес има по построяването на Автомагистрала “Европа”. Най-труден е третият сектор от Граничен контролно-пропусквателен пункт “Калотина” до Драгоман, само че със завършването на автомагистралата ще се пътува без светофар от Мюнхен и Виена, през Белград до Бургас и Солун”, съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който огледа на място строителните действия по трасето на Автомагистрала “Европа”. С него бе зам.-министърът на строителството Николай Нанков.

“Борисов се возел на джип, Радев да не върви пешком!, възмути се министър председателят, до момента в който шофираше и продължи: “Аз си карам самичък джипа, не употребявам водач, а Радев се вози на мерцедеси. Да не би да върви пешком. Или другите сътрудници. Какво им вади очите 15-годишна джипка? За да минаваме по тези трасета, по тази причина го употребяваме. Ако се возиш на мерцедес не е ужасно, само че в случай че си караш джипката и си вършиш работата, би трябвало да те коментират”, сподели министър председателят.

След това разгласи: “Нека ме разясняват - всичко това е било поляни, скали и гори”. Борисов увери, че следващата година по това време дистанцията, което сега инспектира ще се минава за пет - шест минути. Границата със Сърбия ще се минава през нов Граничен контролно-пропусквателен пункт.

“Ако е било елементарно, другите щяха да го създали десетилетия преди това”, акцентира Борисов. И добави, че най-труден за създаване по Автомагистрала “Европа” ще е мостът при Драгоман.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР