Премиерът Бенямин Нетаняху смъмри висш министър от кабинета, пристигащ във

...
Премиерът Бенямин Нетаняху смъмри висш министър от кабинета, пристигащ във
Коментари Харесай

Пукнатините в правителството на Нетаняху се разширяват, тъй като най-висшият политически съперник пристига в САЩ

Премиерът Бенямин Нетаняху смъмри върховен министър от кабинета, идващ във Вашингтон в неделя за диалози с американски чиновници, съгласно израелски чиновник, сигнализирайки за разширение на пукнатините в страната водачество съвсем пет месеца след войната си с Хамас.

Пътуването на Бени Ганц, центристки политически противник, който се причисли към твърдолинейното държавно управление на господин Нетаняху в първите дни на войната след офанзивата на Хамас на 7 октомври против Южен Израел, идва на фона на дълбоки различия сред господин Нетаняху и президента на Съединени американски щати Джо Байдън по отношение на това по какъв начин да се облекчат страданията на палестинците в Газа и да се сътвори следвоенна визия за анклава.

Съединени американски щати бяха подканени да десантират помощ в Газа в събота откакто десетки палестинци, бързащи да вземат храна от камиони, бяха убити предходната седмица.

Въздушните десантирания заобикаляха това, което беше непостижима система за доставка на помощ, която беше изправена пред израелски ограничавания, логистични проб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР