Премиерът акад. Николай Денков ще участва в тържественото честване на

...
Премиерът акад. Николай Денков ще участва в тържественото честване на
Коментари Харесай

Николай Денков ще участва в тържественото честване в София на Деня на независимостта

Премиерът акад. Николай Денков ще взе участие в тържественото честване на Деня на независимостта на България, оповестиха от пресцентъра на Министерския съвет. На формалния празник, 22 септември, министър председателят ще бъде на площад „ Александър I “ в София, където ще произнесе слово по случай 115-ата годишнина от оповестяването на Независимостта на България. Тържественото отбелязване на празника стартира в 11:00 часа. 

Председателят на Народното събрание Росен Желязков също ще участва на тържествената заря-проверка за Деня на независимостта във Велико Търново. Той ще одобри рапорта на командващия зарята и ще произнесе слово във връзка годишнината от оповестяването на Независимостта.

Вицепрезидентът Илияна Йотова също ще взе участие в честванията във Велико Търново. На крепостта „ Царевец “ Илияна Йотова ще участва от 10:30 часа на издигането на националното знаме на Република България. Вицепрезидентът ще насочи одобрение по случай празника и ще се включи в празничното шествие до паметника „ Майка България “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР