Премиерът акад. Николай Денков призова партиите да не злоупотребяват със

...
Премиерът акад. Николай Денков призова партиите да не злоупотребяват със
Коментари Харесай

Денков: Партиите да не злоупотребяват със страховете на енергетиците

Премиерът акад. Николай Денков прикани партиите да не злоупотребяват със страховете на енергетиците и миньорите, в акцията си за локалния избор. Денков се разгласи против популяризираната дезинформация, представянето на неизпълними обещания и умишлената ескалация на напрежението, съобщи Нова тв.

Припомняме, че министър председателят насрочи среща за през днешния ден в 16 ч. в Министерския съвет с представителите на протестиращите енергетици и миньори с цел да обсъдят съответните стъпки за енергиен преход във въглищните райони. Обсъждането ще продължи до края на ноември т.г. Европейска комисия получи от страната ни през вчерашния ден – в последния вероятен период, териториалните проекти за Стара Загора, Перник и Кюстендил.

Това се наложи с цел да може Европейски Съюз да отпусне на България няколко милиарда лв.. С тях ще се подсигуряват работни места за хората в трите района, откакто бъдат затворени мощностите през 2038 година Европейска комисия и страните членки би трябвало да одобрят финалните версии на проектите до края на годината.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР