Премиерът акад. Николай Денков не е страхлив човек, а е

...
Премиерът акад. Николай Денков не е страхлив човек, а е
Коментари Харесай

Атанасов не е видял Денков да тича с оставка в джоба

Премиерът акад. Николай Денков не е нерешителен човек, а е самобитен облик на мека мощ. Не имам вяра Денков да върви и да тича, както се изрази Делян Добрев, с оставка в джоба поради. Това съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на ПП/ДБ военачалник Атанас Атанасов.

Атанасов запита кой работи за националния интерес - държавното управление, което се грижи по тази причина да не скачат цените на горивата или президентът . В болшинството в Народното събрание би трябвало да се откри решение на проблемите в енергетиката, а не посредством провокации, сподели той. Атанасов посочи, че на финансовия министър Асен Василев му трябват повече средства, с цел да запуши пробойните в страната.

За, който привиква Българска социалистическа партия против държавното управление в региона на националната сигурност и защитата, Атанасов съпостави Българска социалистическа партия със старите болшевики , а " Възраждане ", които също предизвикаха избор на съмнение, който не бе подсилен, като новите болшевики. Атанасов доста желае този избор, ще се приготви доста добре и ще се изкаже от трибуната на Партийния дом.

Според него държавното управление на Денков работи в вярната посока и би трябвало да бъде подкрепено . Трябва да бъде направена оценка на всеки един от министрите и дружно решим, че някой не си е приключил добре работата, тогава може да има промяна на министри, разяснява Атанасов от работата на избрани министри в изпълнителната власт.

Сериозни опасности за българската национална сигурност няма поради войната в Израел , увери Атанасов. Дори и да има мигрантска вълна от Газа, тя нямало да минава през региона на Балканския полуостров.

Според Атанасов президентът Румен Радев лобира за съветските ползи в България.
 Кирил Петков сигурен, че никой не може да смъкна кабинета Денков-Габриел
Кирил Петков сигурен, че никой не може да смъкна кабинета Денков-Габриел

Христо Иванов вотът посочил безалтернативността на настоящето управление
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР