Премиерът акад. Николай Денков лично ще наблюдава дейността на 13

...
Премиерът акад. Николай Денков лично ще наблюдава дейността на 13
Коментари Харесай

Денков и Габриел си разпределиха Агенциите

Премиерът акад. Николай Денков персонално ще следи активността на 13 ведомства, а вицепремиерът Мария Габриел – на 4. Министър-председателят акад. Николай Денков разпредели функционалностите по съгласуваност на общата политика на държавното управление и действия по взаимоотношението с органи на изпълнителната власт към Министерския съвет.

Премиерът акад. Денков персонално ще следи активността на: Държавна организация „ Държавен запас и военновременни ресурси “, Държавната организация за бежанците, Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “, Държавна организация „ Разузнаване “, Държавна организация „ Национална сигурност “, Държавна организация „ Технически интервенции “, Държавната комисия по сигурността на информацията, Държавната комисия за стоковите тържища и борсите, Националната организация за оценяване и акредитация, Националната организация за професионално обучение и образование и Агенцията за обществените предприятия и надзор, Националния статистически институт и Патентното ведомство.

Заместник министър-председателят и министър на външните работи Мария Габриел ще реализира взаимоотношението на държавното управление с Държавна организация „ Архиви “, Агенцията за нуклеарно контролиране, Държавната организация за метрологичен и механически контрол и Държавната организация за протекция на детето.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg