Премиерът акад. Николай Денков е отговорил на писмото на Делян

...
Премиерът акад. Николай Денков е отговорил на писмото на Делян
Коментари Харесай

Денков отговорил на Пеевски и Борисов, че споразумението с енергетиците се изпълнява

Премиерът акад. Николай Денков е дал отговор на писмото на Делян Пеевски и Бойко Борисов, в което те го питат за спазването на съглашението със синдикатите, което бе реализирано поради протестиращите енергетици. Това стана ясно от позиция на Пеевски, публикувана от пресцентъра на Движение за права и свободи.

„ Получихме писмения отговор на министър-председателя за осъществяването на съглашението с енергетиците, даваме го на обществените сътрудници за мнение и оценка. Това съобщи съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски “, се споделя в прессъобщението.

„ Премиерът ни осведоми, че дейната работа на държавното управление в осъществяване на всяка една от точките от съглашението е в ход и ще продължи и отсега нататък в тясно съдействие със обществените сътрудници. За реализиране на цялостна бистрота и осведоменост на страните по съглашението и като гаранти за неговото осъществяване, ние ще разпратим отговора на премиера до всички участници в срещата и ще чакаме от тях коментар и оценка за напредъка на осъществяването, добавя Пеевски “, написа още там.

Той упорства министър председателят да осведоми всяка седмица за осъществяването на съглашението.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР