Премиера на книгите, посветени на обичания от поколения зрители български

...
Премиера на книгите, посветени на обичания от поколения зрители български
Коментари Харесай

Дъщерята на Баш майстора представя книги за знаменития си ба...

Премиера на книгите, отдадени на обичания от генерации фенове български артист Кирил Господинов, останал в спомените на публиката със запаметяващата се роля на Баш майстора, следва довечера в читалище " Христо Ботев " в Черногорово, оповестиха от културното ведомство. Изданията ще бъдат показани от дъщерята на огромния актьор Веселина Господинова. Срещата с нея стартира от 19:00 часа в читалището.

На тази чакана и вълнуваща среща дъщерята на Баш майстора ще направи и премиера на филмовата музика от лентите, отдадени на обичания воин Рангел Лелин. Всеки в залата ще има опция да получи подпис и книги с понижение.

”Нямам самообладание след толкоз време изолираност да се срещна с фенове на татко ми. За мен е от изключителна значимост да срещна феновете с разнообразни забавни моменти от живота на тате. Въвличам публиката в нашия фамилен свят. На разказите, които не съумях да обявявам в книгите. Ще се веселя да се посмеем дружно “ - споделя Веселина Господинова.

По-рано през днешния ден такава среща ще се организира и в читалище " Отец Паисий " във Величково. Там Веселина Господинова ще гостува на локалната културна общественост от 17:45 часа.

*Снимки - читалищата в Черногорово и Величково

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР