Премиер на съседна на България държава обясни защо подкрепят Украйна.Гръцкият

...
Премиер на съседна на България държава обясни защо подкрепят Украйна.Гръцкият
Коментари Харесай

Премиерът на Гърция: Подкрепяме Украйна, защото подкрепяме демокрацията и свободата

Премиер на прилежаща на България страна изясни за какво поддържат Украйна.

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис подчерта безусловното единение със западните страни в поддръжката към Украйна на откриването на 14-тия конгрес на ръководещата партия Нова народна власт нощес, оповестява в. " Катимерини ".

,,Ние сме с Украйна, тъй като ние сме с демокрацията и свободата. Няма място за " равноотдалеченост ". Ние сме със Запада. Продължаваме да изпълняваме отговорностите си с нашите другари, тъй че да можем също да разчитаме на тяхната поддръжка, когато се нуждаем от нея``, съобщи Мицотакис.

След съветската инвазия всички ние сме във война на доста равнища. На геостратегическо равнище съветската инвазия се трансформира в симулационен модел. На дипломатическо равнище тя пренарежда съюзите; на икономическо равнище последствията са доста огромни, добави Мицотакис.

Той посочи ограниченията на своето държавно управление за противопоставяне на възходящите цени на силата като деяние, което изпреварва " постепенно движещия се " Европейски съюз.

Казвал съм, че коренът на икономическото зло няма да бъде преодолян без общоевропейско решение. Надявам се, че нашите оферти ще бъдат чути. Но ние не стояхме безучастни: страната субсидира електрическата енергия за семействата, предприятията и земеделските производители. Но не мога да очаквам постепенно движещият се европейски круизен транспортен съд да смени курса, по тази причина разгласих народен проект за поддръжка, сподели Мицотакис.

,,Средната класа не може да заплати цената на международната енергийна рецесия... Ние поправяме тази неправда. От 1 юли обезвреждаме резултата от покачването на цените``, акцентира водачът на Нова народна власт, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР