Premier лига МФК Монтана победи с 5:2 The Unity и

...
Premier лига МФК Монтана победи с 5:2 The Unity и
Коментари Харесай

Резултатни мачове в 11-ия кръг на лигите на АМФЛ-Варна

Premier лига
МФК Монтана победи с 5:2 The Unity и се изравни по точки с водача в класирането на Premier лигата на АМФЛ-Варна след 11-ия кръг. По два гола вкараха Ганчев и Адвоката, а Вълев добави един. Iniesta и Калудов осъществиха за противника.
Зеленина и МФК Тича приключиха наедно - 5:5. Попаденията за " зелените " вкараха Али (2), Димитров, Ивака и Гената, а за противника точни бяха Стайков (2), Вальо (2) и Старшината.

АМФК Лудата тайфа победи с 4:2 Интернационал в последния мач от 11-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Петков се разписа два пъти за триумфа, а Петров и Стоянов - по един път. За противника точни бяха Джевдет и Николов.

Лига 1
ZARAFA Team продължава без изгубена точка в Лига 1 като записа деветата си победа, надигравайки с 9:3 ФК Устрем. С четири гола изригна Ангелов, по два вкараха двамата играчи с фамилия Иванов, а един добави Кирилов. За изгубилия отбор два пъти осъществя Дамянов, а един път - Колимечков.
Лудогорец Доброплодно излъга с 1:0 Арарат в дербито на кръга. Единственото попадение заби Стоянов в 22-ата мин.
Вторият отбор на МФК Монтана би с 4:2 МФК Импакт. Митев блесна с две попадения, а Yonchev 9 и Мехмедов - с по едно. Златев означи два пъти за противника.
Валекс би Castalia с 8:4. Нанев се регистрира с хеттрик, а останалите попадения бяха дело на Богданов, Лозанов, Жорката, Чакъров и Коки. За противника се разписаха Бързев, Бат Петьо, Коцето и Весо.

Лига 2
Тангра реализира безапелационна победа със 7:0 над iGaming в Лига 2. Три попадения означи Боянов, две добави Кардашев, а по едно - Серафимов и Пенчев.
Флотски Арсенал се изравни по точки с водача Тангра, като има и мач повече. В този кръг " моряците " разгромиха с 20:4 Динамо Варна. С по цели шест гола блеснаха Паци и Боев, Високия добави четири, Михайлов - три, а Лазаров - един. За Динамо Асенов заби хеттрик, а един път се разписа Тодоров.
ФК Мачкай Гришо би с 10:2 Red Partners. Четири пъти се разписа Марков, три пъти - Христов, а по един път - Николов, Мицов и Асад. Светли бе на два пъти прецизен за " алените ".
Сборката разгроми АФК Спартан с 16:0. С шест гола блесна Иванов, по четири прибавиха Фахри и Желязков, а Сашо осъществя два.

Лига 3
В Лига 3 Искра разгроми Ураган Невша с 14:2. Над всички бе Стоянов с четири гола, по три пъти противниковата врата поразиха Мехмедов и ДАНЧО, два пъти това стори Николов, а по един път - Юсуфов и офанзива. За отбора от Невша точни бяха ПАЧЕТО и Близнака.
В оспорван дуел Пластхим (Аксаково) би с 5:4 Березка, като 6 минути преди края губеше с 3:4. Точни за триумфа на аксаковци бяха Коев, Помпата, Костадинов, Димитров и Трапов. За " руснаците " означиха Ахчиев (2), Колев и Пейчев.
Вино и мезе записа служебна победа с 5:0 над Fratelli. 

Лига 4
В Лига 4 Автомагистрали се възползва от това, че водачът Ретро музей почива, и откакто записа осмата си победа от девет мача, се приближи на 3 точки от него, като има и една среща по-малко. Тимът се оправи с 11:4 Мрежите. По четири гола забиха Торес и Стефанов, два добави Кръстев, а един - Соса. За изгубилия отбор осъществиха Маринов (2), Митев и Манев.
Ла Фурия - Варна и SeaBoyzFC приключиха 8:8. По два гола за " испанците " вкараха Крис, Тончев, Димитров и Христов. За " моряците " над всички бе Пехливаноглу, който осъществя пет гола, а по един - Лютфи, Шамсидин и Митев.
FC DJIEN победи с 9:3 ФК Ария. С четири гола блесна Неделчев, Иванов и Ранков се регистрираха с по два, а един добави Христов. За противника се разписаха РАДО, Колито и Тодоров.
Бандата на града разруши МЕТРО Варна с 9:2. Станчев заби хеттрик, по два пъти противниковата врата поразиха Шабанов и Ташков, а по един път - Стефанов и Колев. За изгубилия отбор попаденията осъществиха Красьо и Джомаков.
Братчедите удариха Vinica Tigers с 10:4. Попаденията бяха дело на трима футболисти - Йорданов заби четири гола, а по три пъти точни бяха Пенев и Ахмедов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР