Премиер Борис Джонсън предупреди употребяващите в британския парламент, че няма

...
Премиер Борис Джонсън предупреди употребяващите в британския парламент, че няма
Коментари Харесай

Кокаинов скандал разтресе парламента в Лондон

Премиер Борис Джонсън предизвести употребяващите в английския парламент, че " няма къде да се скрият " след избухналия в понеделник скандал с използването на в постройката.

Той уточни, че обмисля конфискуване на паспорти и шофьорски книжки на тези, които бъдат хванати да използват от клас А, заяви през вчерашния ден в. " Таймс ".

В понеделник ръководителят на Камарата на общините Линдзи Хойл извика полиция в Народното събрание след обява във вестник за приложимост на в английския парламент. " Сънди таймс " твърди в своя информация, че следи от незаконното вещество са открити в 11 от 12-те бани, тествани на територията на английския парламент.

Изданието назова казуса " кокаиновата просвета " на Народното събрание, която включвала имената на чиновници от поддръжката и на млади депутати. Според вестника проби с натривки за засичане на са разкрили следи от тук-там, до които достъп имат единствено упълномощени в Народното събрание законодатели, чиновници и публицисти, в това число и в тоалетна, покрай кабинета на премиера Борис Джонсън.

" Сведенията за приложимост на в Народното събрание, изнесени от " Сънди таймс ", провокират надълбоко безпокойствие и аз ще ги слага на вниманието на столичната полиция тази седмица ", написа Хойл в свое известие. " Очаквам да видя изцяло и дейно използване на закона ", добави той.

На собствен ред депутатът от партията на торите Чарлз Уокър, който оглавява административната комисия на Народното събрание, напомни, че долната камара на Народното събрание има опит с потреблението на кучета търсачи за търсене на експлозиви, заяви " Таймс ". Сега могат да се включат такива, които откриват опиати, предложи Уокър.

Обвиненията се появиха в миг, когато държавното управление оповести нова тактика за битка с опиатите и свързаната с тях престъпност. В оповестените във вторник проекти на английския кабинет се плануват повече запаси за рехабилитация на подвластните от опиати, както и стягане на полицейските ограничения против наркодилърите и трафикантите, предава " Монитор ".

Стратегията употребява метода на моркова и тоягата, който ще предложи " път за възобновяване на подвластните " и " късмет за смирение за инцидентни консуматори ", само че и по-строг метод към тези, които отхвърлят и двете. Съгласно държавните проекти лицата, хванати с наркотични субстанции, ще бъдат насърчавани да преминат курсове за осведоменост от вредата на опиатите, сходни на курсовете за осведоменост за карането с висока скорост. Тези, които отхвърлят да минат такова образование, ще бъдат изправени пред редица по-строги административни санкции, в това число лишаване на паспорта или шофьорската брошура, и по-големи санкции. Според премиера Джонсън по този начин би трябвало да се санкционират тези, за които опиатите - като кокаинът, са метод на живот.

Очаква се спомагателни 300 милиона лири да бъдат дадени на полицията за справяне с казуса с опиатите през идващите три години. Половината от парите ще отидат за унищожаване на 2000 линии за доставка до 2024 година, до момента в който останалите ще бъдат ориентирани към други подходи за битка с опиатите като потреблението на проби при арест.

Министър-председателят съобщи, че няма да декриминализира опиатите, тъй като съгласно него няма доказателства, че това е най-хубавият метод за понижаване на потреблението.

В забележки, оповестени от Даунинг стрийт оня ден, Джонсън сподели, че " Стратегията ще нападна доставките и ще унищожи модела, с който нарушителите печелят от нещастието на хората, а тези, които нарушават закона, няма къде да се скрият ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР