Премиър лийг ще се завърне към формата с петте смени,

...
Премиър лийг ще се завърне към формата с петте смени,
Коментари Харесай

Шест клуба променили мнението си, Премиър лийг се връща към петте смени

Премиър лийг ще се завърне към формата с петте смени, за който толкоз доста упорстват в последните седмици отборите от топ 6. Според " Сън " шест клуба, които на първите два гласувания са били срещу нараствания брой смени, към този момент са трансформирали мнението си и с днешна дата 15 от 20-те елитни отбора биха подкрепили концепцията. Вероятно още през идната седмица ще се стигне до гласоподаване, като съгласно разпоредбите, 14 клуба би трябвало да гласоподават " за ", с цел да се осъществя проектът.

Още през вчерашния ден тимовете от Английската футболна лига гласоподаваха в поддръжка на концепцията за въвеждане на петте смени. Решението влиза в действие мигновено, а първият дуел, в който и двата тима ще могат да вършат по пет промени, е този сред и от Чемпиъншип в петък. По всяка евентуално напълно скоро това ще стане факт и в Премиър лийг, което е единственото състезание от петте топ шампионата в Европа, което при започване на сезона се отхвърли от нараствания брой смени и се завърна към формат с три такива.

" Сън " разкрива имената на четирима от шестимата мениджъри, които са трансформирали мнението си. Това са Дейвид Мойс,, и. Техните клубове ще гласоподават " за " въвеждането на петте смени.

В досегашните два вота, извършени преди началото на сезона и в края на септември, съотношението е било 11:9 в интерес на тези, които са били срещу.

и подеха мощна акция са завръщането към петте смени след дербито сред и доскоро повече от 10 дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР