Преместването на финала на „Riverdale“ завършва шоуто след седем сезона

...
Ривърдейл видя края си със сладък финал на сериала. Арчи
Коментари Харесай

"Ривърдейл" видя края си със сладък финал на сериала.

Арчи и бандата споделиха един последен ден от гимназията заедно във финала в сряда, „Сбогом Ривърдейл“. Бети, сега на 86, изиграна от Микеле Скарабели, вижда некролог за Джъгхед. Тя казва на внучката си Алис, че бандата е „имала толкова невероятни приключения“ и че тя е единственият останал жив приятел. Желанието й е да отиде в Ривърдейл само още веднъж, за да преживее отново младостта си.

Когато заспива с годишника на гимназията, тя се събужда в сън с Джъгхед като ангел, който й казва, че могат да се върнат в Ривърдейл за последен път.

При посещение в Ривърдейл Бети вижда Арчи през прозореца си. Той е на път да се присъедини към строителен екип и да се отправи към Калифорния. Бети вижда майка си Алис и сестра си Поли в дома на нейното детство. Поли (Тиера Сковбай) е бременна и Джъгхед разкрива, че майка им Алис е станала пилот.

 KJ Apa като Archie Andrews и Cole Sprouse като Jughead Jones KJ Apa като Archie Andrews и Cole Sprouse като Jughead Jones Джъстин Йънг/The CW

След това Бети посещава Ривърдейл Хай, отбелязвайки: „Всички са толкова млади и красиви. И безгрижен. Те нямат представа, нали? Колко специално е това време, колко бързо минава като мигване на око.“

В училище. Фангс подписва годишника на Бети и когато тръгва с групата си на турне, автобусът катастрофира и той умира.

Мери си партнира с Брук и те „останаха заедно до самия край“.

Бети вижда Вероника и открива, че е живяла, за да управлява голямо студио в Холивуд. Кевин и Клей заживяват заедно в Харлем, като Клей става професор и основава театрална компания извън Бродуей.

Що се отнася до любовния триъгълник на Арчи, Бети и Вероника, те включват Джъгхед. „Четиримата осъзнахме, че можем и може би трябва просто да бъдем… заедно. В същото време — каза Бети. „Някои вечери Арчи се промъкваше в спалнята ми, а Вероника се прибираше вкъщи с Джъгхед. Други вечери Арчи щеше да прекара нощта в Pembrooke, а аз отидох до Jughead’s. И понякога, по-често, отколкото можете да си представите, намирах пътя си до Вероника.

Бети каза, че четиримата приятели не са поддържали много връзка след гимназията.

 Ривърдейл – „Сто тридесет и седма глава: Сбогом, Ривърдейл“ – Коул Спроус като Джъгхед Джоунс и Лили Рейнхарт като Бети Купър Ривърдейл – „Сто тридесет и седма глава: Сбогом, Ривърдейл“ – Коул Спроус като Джъгхед Джоунс и Лили Райнхарт като Бети Купър Джъстин Йънг/The CW

Тя и Джъгхед също посещават гроба на Поп Тейт (Алвин Сандърс), където разбират, че Джъгхед управлява списанието на Джъгхед, а Бети създава списание She Says и осиновява дъщеря.

Тогава Бети умира в съня си.

„Ривърдейл“ започна през 2017 г. като по-остра версия на класическите комикси на Арчи.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР