Преместете се, гуа ша и ролки от нефрит – най-горещата,

...
Преместете се, гуа ша и ролки от нефрит – най-горещата,
Коментари Харесай

Ледените процедури за лице, обичани от Дженифър Анистън, биха могли да имат ползи за грижата за кожата – но безопасни ли са?

Преместете се, гуа ша и ролки от нефрит – най-горещата, нова наклонност в грижата за кожата е ледът.

Използването на студа като терапия за лекуване на възпаления посредством ледени бани беше рекламирано както от фитнес гурута, по този начин и от звезди, защото настинките бързо набраха известност предходната година. Дори Дженифър Анистън напръсква лицето си с ледена вода всеки ден, тя се отдаде на Allure предходната есен.

Ледените процедури за лице обаче стартират да се издигат на върха, като хаштагът означи повече от 700 милиона проявления в TikTok, където потребителите бликат, че леденостудената техника лимитира акнето и извайва подутите им лица заран.

„ В най-основната си форма то включва леко втриване на лед или инструмент за търкаляне на лед върху лицето ви с кръгови придвижвания като част от ежедневния ви режим на грижа за кожата “, сертифициран от борда кожен лекар доктор Денди Енгелман, който също е Mohs хирург в Shafer Clinic Fifth Avenue, сподели за Vogue.

Рутината вер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР