Премеждията за феновете на Левски в Хърватия нямат край. Един

...
Премеждията за феновете на Левски в Хърватия нямат край. Един
Коментари Харесай

МВнР: Един левскар остана в ареста в Хърватия

Премеждията за почитателите на Левски в Хърватия нямат край. Един от тях към момента е в ареста. Това удостовери Министерството на външните работи, представено от Sporta.bg.

22-ама фенfle бяха задържани през вчерашния ден в Задар, а преди началото на мача от Лига Европа сред Хайдук и Левски са били арестувани още 27, като 26 от тях към този момент са на независимост.

" По информация от българското посолство в Загреб в ранните часове на деня са освободени българските жители, арестувани през вчерашния ден при случая сред последователи на " Левски " София и " Хайдук " Сплит в град Задар, Хърватия ", написа в известието на Министерство на външните работи.

" Вчера преди началото на футболната среща са били арестувани други 27 български почитатели на столичния гранд. 26 от тях са освободени, единствено един е към момента в полицейското ръководство Солин в града. Българското посолство в Загреб е в непрекъснат контакт с локалните управляващи, консулът Христина Биджеранова сега пътува към ръководството за изясняване на обстановката ", гласи известието от Министерството на външните работи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР