Премахват табелите, предупреждаващи за камери на пътя днес. Така шофьорите

...
Премахват табелите, предупреждаващи за камери на пътя днес. Така шофьорите
Коментари Харесай

Махат знаците за камери на пътя от днес



Премахват табелите, предупреждаващи за камери на пътя през днешния ден. Така водачите няма да знаят по кое време и къде ги снимат.

Целта е водачите да бъдат превъзпитани и да не понижават скоростта единствено за пред камерите.

За период от един месец ще се лишава книжката на притежател, който позволява или дава ръководството на моторно транспортно средство на човек, използвал алкохол над 0,5 промила или наркотични субстанции. Нарушенията, снимани с видеокамера, за които не се лишават контролни точки или право на ръководство на автомобил, да се издават електронни фишове.

За период сред 6 месеца и година ще се приключва регистрацията на автомобил, чийто притежател го е дал на разположение без брошура. За интервал от 6 месеца до една година ще се приключва регистрацията на пътно транспортно средство, в случай че неговият притежател го ръководи, без да има шофьорска брошура или е използвал алкохол с централизация в кръвта над 0,5 промила или опиати. Същата насилствена мярка ще се вкарва и за притежател, който откаже инспекция с техническо средство за алкохол, напомня Нова телевизия.

Съгласно измененията на пълнолетните лица, използвали опиати и алкохол ще се търси наказателна отговорност, в случай че са предизвикали увреждане или гибел.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР