Премахването на лотария Зелена карта“ не би предотвратило атентатите в

...
Премахването на лотария Зелена карта“ не би предотвратило атентатите в
Коментари Харесай

Христофор Караджов: Премахването на лотария Зелена карта“ не би предотвратило атентатите в САЩ



Премахването на лотария „ Зелена карта “ не би предотвратило атентатите в Съединени американски щати. Това сподели в изявление за предаването „ Преди всички “ преподавателят в Калифорнийския университет Христофор Караджов .

Голяма част от кървавите атентати в Съединени американски щати са осъществени от хора, които напълно не са емигранти, както беше в Лас Вегас. Така че това е груба популистка реторика от страна на Тръмп, която в действителност не прави нищо за решаването на казуса. Съединени американски щати има грамаден проблем с всеобщите стрелби, не толкоз с терористичните офанзиви, добави той.

По отношение на признаването на Йерусалим за столица на Израел, Караджов разяснява: От речта на Доналд Тръмп не излиза наяве какво тъкмо признават Съединени американски щати. Дали признават източен Йерусалим като част от един неразделен Йерусалим, което е израелската позиция. Съединени американски щати не дадоха съответен ангажимент какво тъкмо се схваща от това, че в този момент ще реалокират посолството си в Йерусалим и ще го признаят като столица на Израел. Тръмп си остави много малки врати по този въпрос.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР