Премахването на излишната бъркотия ще направи пространството ви по-просторно и

...
Премахването на излишната бъркотия ще направи пространството ви по-просторно и
Коментари Харесай

Неща, за които ще съжалявате, ако ги изхвърлите

Премахването на непотребната неразбория ще направи пространството ви по-просторно и мозъка ви по-спокоен. Докато множеството от нещата, които изхвърляте евентуално няма да бъдат даже запомнени, има няколко неща, които могат да ви оставят с възприятие на страдание, в случай че ги изхвърлите. Когато се пробвате да сведете до най-малко безпорядъка, значимо е деликатно да претеглите цената на всеки продукт. Въпреки, че можете да спечелите доста, като намалите безпорядъка у вас, като се отървете от ненужното, има някои неща, които в никакъв случай не би трябвало да изхвърляте!

1. Важни документи
5 остарели неща в дома, които е време да изхвърлите в коша
Времето не стои неподвижно, което значи, че би трябвало да сте в крайник с него и да следвате стилните трендове. Това важи и за интериора и...
Прочети повече
Въпреки че множеството купчини хартия могат да бъдат изпратени до най-близката кофа за отпадък незабавно (особено тази огромна купчина с нежелана поща), има някои документи, които ще би трябвало да съхранявате до края на живота си. Те включват персонални документи като акт за раждане, социалноосигурителна карта, здравни досиета, удостоверение за брак и документ за вашия дом. Веднъж изхвърлени, документите за идентичност могат да бъдат доста сложни за замяна, тъй че си спестете главоболие по-късно и ги запазете. Данъчните документи и другите финансови документи нормално би трябвало да се съхраняват минимум седем години, преди да бъдат изхвърлени. Тези записи са от значително значение при започване на нова работа, кандидатстване за заем или търсене на нова къща или апартамент.

2. Ръкописни бележки от обичани хора

В тази цифрова епоха физическите писма, картички и известия стават все по-редки. Поради тази причина персоналните бележки от близки и обичани хора могат да бъдат добре арестувани. Въпреки че това не значи, че би трябвало да съхранявате всички картички за рождения си ден, които в миналото сте получавали, заделянето на няколко смислени известия е добър метод да запомните хората в живота си.

3. Снимки на другари и семейство
Как да освободим място вкъщи, съхранявайки движимости на непредвидени места
Малките жилища са по-изгодни, поддържат се по-лесно, грижата за тях, отоплението, обзавеждането са доста по-евтини и наподобяват мно...
Прочети повече
Снимките са един от дребното способи, по които можем да осезаем предишното и да си напомним за хората, местата и нещата, които обичаме. Старите фотоси са незаменими мемоари, които би трябвало да бъдат непокътнати и споделени с членове на фамилията, които може да се интересуват от предшественици, които в никакъв случай не са срещали. Поддържането на фрагменти, които разкриват вашата житейска история е елементарен метод да предизвикате радостни мемоари, които другояче биха могли да бъдат забравени.

4. Незаменими антики

Дори в случай че антиките, които сте наследили от членове на фамилията през годините не дават отговор на вашата персонална хармония, добра концепция е да запазите тези, които са единствени по рода си или към този момент не се продават, защото в последна сметка могат да станат сериозна инвестиция. Сервизи за чай, бижута, винтидж играчки и предмети със остаряла реклама са неща, които постоянно могат да запазят или усилят цената си. Дори да нямате място за предпазване, поинтересуважте се за историята и действителната оценка на продукта, с цел да получите по-добра визия за неговата стойност.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР