Премахването на дерогацията на руския петрол за три дни само

...
Премахването на дерогацията на руския петрол за три дни само
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев : Основна отговорност за протеста в София носи БФС, защото доведе футбола ни до дъното

Премахването на дерогацията на съветския нефт за три дни единствено щеше да докара до повишаване на цените. Това сподели в " Говори в този момент " депутатът от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев.

" Радвам се, че сътрудниците от ГЕРБ го схванаха и постигнахме единодушие да се случи на 1 март. На второ място - в случай че " Лукойл " желаят да изнасят, да създават артикули с неруски нефт. Забранени за експорт са единствено продуктите, за които се употребява съветски нефт ".

Изпълняваме програмата на държавното управление, направихме съществени законодателни промени, съобщи депутатът.

" Смятам, че макар всички драми, които има, това е компромис, който вършим, с цел да може страната да върви напред - да има бюджет, държавно управление и да се усеща развиване ".

Основна отговорност за митинга в София носи БФС, тъй като докара футбола до дъното, разяснява Арабаджиев.

Организацията на Министерство на вътрешните работи на митинга е била неприемлива - по тази причина ПП-ДБ е свалила политическото си доверие от вътрешния министър Калин Стоянов.

" Недопустимо е по подобен метод да се провежда митинг - единия ден да казваш, че не очакваш провокации, на идващия да кажеш, че си знаел, само че не си желал да ги споделиш обществено ", сподели депутатът.

Министрите се назначават и уволняват от Народното събрание - по тази причина депутатите дават възмжност на хората, които са създали подбора на министрите - Николай Денков и Мария Габриел - да създадат съответните срещи и диалози, уточни Арабаджиев.

Според него няма причини за желаната от ГЕРБ оставка на спортния министър и допусна, че повода са инспекциите, които текат в отрасловото министерство и разкритията за " Арена Бургас ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР