Премахване на нежеланото окосмяване по лицето! Вместо да си причинявате

...
Премахване на нежеланото окосмяване по лицето! Вместо да си причинявате
Коментари Харесай

Премахнете окосмяването по лицето!

Премахване на нежеланото окосмяване по лицето!

Вместо да си причинявате болежка с кола маска или пинсета, пробвайте тези безвредни, изцяло естествени способи за унищожаване на нежеланото окосмяване.

Смес от захар и лимон
Този типичен способ за епилация на лицето в действителност работи! Смесете 2 с. л. лимонен сок и 1 с. л. захар, нанесете сместа върху лицето по посока на растежа на космите. Оставете да работи 15-20 минути. Изплакнете с вода. Повтаряйте 2-3 пъти седмично в продължение на няколко седмици.

Смес от банани и овесени ядки
Пасирайте 1 банан и прибавете 2 с. л. овесени ядки. След като ги смесите, нанесете пастата върху секторите с космите. Оставете да работи 20 минути и по-късно измийте. Повторете два пъти седмично.

Смес от леща и картофи
Това по-скоро са съставки за чорба, само че в действителност лещата и картофите са едни от най-хубавите съставки в продуктите за епилация. Смесете пюрето от леща и картофи в равни пропорции (не е нужно да ги варите, просто ги смелете в блендер), нанесете върху тялото и оставете за 30 минути и по-късно изплакнете всичко.

Вижте още: Декорация на великденски яйца

Смес от босилек и лук
Тази на пръв взор странна композиция е изненадващо потребна за поддържане на кожата и за унищожаване на нежеланото окосмяване по тялото. Вземете 2 приблизително огромни глави лук и 10 листа босилек. Отстранете тънките транспарантни люспи от лука. Смелете до хомогенна паста. Нанесете върху секторите с нежеланото окосмяване. Оставете сместа да работи към 20 минути. Изплакнете с вода. Повтаряйте 3-4 пъти седмично най-малко за месец.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР