Премахнаха част от разделителната ограда по бул. Цар Борис Трети

...
Премахнаха част от разделителната ограда по бул. Цар Борис Трети
Коментари Харесай

Махнаха част от оградата на Цар Борис III Обединител, промените ще са големи

Премахнаха част от разграничителната ограда по бул. " Цар Борис Трети Обединител " сред спирките преди Тунела-юг и " Тримонциум ", видя кореспондент на Plovdiv24.bg . Дейността е обвързвана с реконструкцията на подлеза под Пощата.

Както към този момент писахме, започва метаморфоза на придвижването по бул. " Цар Борис III Обединител ", с цел да може от началото на август да се затвори част от ул. " Гладстон ". Заради затварянето й ще се отвори за придвижване улица " Света гора ", която ще е естествена връзка сред " Света Петка " и Тунела. Прави се и нова организация на придвижването, което значи, че първо ще има придвижване в едната лента, след това то ще бъде отклонено в другата. Така ще е и по " Гладстон ", когато стартира работата там. Ремонтът на подлеза се чака да продължи до края на годината.

От Оперативна програма " Паркове и градини " разясниха, че цялата отстранена растителност ще бъде отнесена в разсадника на предприятието, а след ремонтните действия ще бъде възобновена по булеварда.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР