Прекратяването на една връзка никога не е лесно. Още повече,

...
Прекратяването на една връзка никога не е лесно. Още повече,
Коментари Харесай

10 известни бивши двойки, останали приятели след раздялата

Прекратяването на една връзка в никакъв случай не е елементарно. Още повече, че може да бъде даже по-неприятно, когато стане обществено притежание. А в света на известните новините за разлъка рядко остават в загадка.

Ето 10 образеца за известни двойки, които макар раздялата си, не просто остават в положителни връзки с някогашния, а даже резервират другарството си.

Брадли Купър и Ирина Шейк

След четири години дружно, те оповестиха раздялата си през 2019 година Двамата имат щерка Леа и са напълно отдадени на взаимното родителство.

Дори толкоз, че тримата дружно отиват на тропическа фамилна почивка, от която моделът разгласява фотография в Instagram, на която се вижда, че е облегнала главата си на рамото на артиста.

Брус Уилис и Деми Мур

Те са женени от 1987 до 2000 година, само че даже повече от две десетилетия след развода си, остават положителни другари.

На 19 март 2022 година, когато бе 67-ият рожден ден на артиста, тя качи тяхна обща фотография с благо благопожелание за празника. От брака си Брус Уилис и Деми Мур имат три дъщери - Румър, Скаут и Талула.

Дженифър Лопес и Марк Антъни

След седем години брак, двойката се разделя през 2011 година, само че остават взаимните им грижи за близнаците Макс и Еме, както и положителните другарски взаимоотношения.

Дженифър Гарнър и Бен Афлек

Не е загадка, че Бен Афлек, който е някогашен брачен партньор на Дженифър Гарнър и сегашен на Дженифър Лопес, е имал проблеми с алкохола. Бил е забелязван даже да идва в нетрезво положение в дома на Гарнър, като се твърди, че е отивал, с цел да даде пояснение след следващата си неточност, която е направил до момента в който се бори със зависимостта си.

Когато се разведоха, се говореше, че е намесена невярност. Пред Vanity Fair актрисата е споделяла, че поддържа другарски връзки с Бен Афлек поради децата им.

Дженифър Анистън и Брад Пит

На запаметяващия се 50-ти рожден ден на актрисата, през февруари 2019 година, бе поканен и някогашният ѝ Брад Пит, макар че са разграничени към този момент повече от 14 години.

Било е явно, че са към момента другари, защото са се прегръщали пред останалите посетители.

Миранда Кер и Орландо Блум

Двамата се разделят през 2013 година, само че все пак споделят, че се обичат и не престават да са семейство.

Миранда Кер даже е близка с Кейти Пери, актуалната половинка на Орландо Блум.

Шон Пен и Мадона

Бракът им продължава от 1985 до 1989 година, само че даже и след края му, поддържат положителни връзки.

През 2018 година Шон Пен даже признава: " Много обичам първата си брачна половинка. "

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър

Актьорите от " Дневниците на вампира " поставят завършек на тригодишната си връзка през 2013 година, само че и до през днешния ден са близки другари.

Освен това Нина Добрев даже е другарка с Ники Рийд, актуалната брачна половинка на Иън Сомърхолдър.

Анджелина Джоли и Джони Лий Милър

Актрисата изненадва и развълнува мнозина, когато на 11 юни по време на фамилното си пътешестване до Ню Йорк, е видяна да посещава Джони Лий Милър, първия си брачен партньор.

Заедно те вземат участие във кино лентата " Хакери " (1995 г.) и са женени сред 1996 и 1999 година След раздялата остават другари, по този начин, както и техните деца.

Кортни Кокс и Дейвид Аркет

Двамата артисти се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Писък " и са женени от 1999 до 2013 година

След развода си остават другари и постоянно са забелязвани дружно в компанията на щерка си Коко, написа Stars Insider.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР