Прекратилият своята кариера защитник на БарселонаЖерард Пике коментира своя червен

...
Прекратилият своята кариера защитник на БарселонаЖерард Пике коментира своя червен
Коментари Харесай

Пике: Не съм обиждал Хил Мансано, мой съотборник го направи

Прекратилият своята кариера бранител на БарселонаЖерард Пике разяснява своя червен картон в последния си мач за клуба, поради който не влезе в игра при успеха над Осасуна с 2:1. В своя отчет съдията Хесус Хил Мансано написа, че бранителят го обидил с думите “С*ра върху майка ти ”. Самият състезател обаче отхвърли да е споделил това и посочи с какво в действителност е провокирал своето изпъждане.
 Пике изравни Стоичков, двамата с най-вече червени картони в историята на Барса Пике изравни Стоичков, двамата с най-вече червени картони в историята на Барса
“Не съм ср*л върху ничия майка. Ето какво стана. На почивката, откакто реферите ни ощетиха, отивам да приказвам със съдията и му изредих много обстановки. Например при техния гол нямаше корнер, а нарушаване. Първият жълт картон за Роберт Левандовски също не беше подобаващ. Отидох в тунела и споделих на Хил Мансано, че постоянно ни ощетява. Затова ме изгони. В нито един миг не съм го обидил. Само поради думите ми, че ни ощетява, той сподели на нашия пратеник Карлос Навал, че съм изпъден. Изненадан съм, че ме изгони поради това. В Премиър лийг ти разрешават да приказваш. 

След това влизам в съблекалнята, а Хил Мансано е тъкмо до мен. Един състезател споделя: “С*ра върху майка ти ”. Съдията чу това, само че вкара тези думи в моята уста. Няма да издам кой съотборник го сподели, само че не бях аз. Реферът обаче го приписа на мен в отчета си, с цел да ме санкционират за 4, 6 или 8 мача. Това обаче  към този момент няма значение, тъй като се отдръпнах. Но имам шанса, че камерите са записали всичко, което му споделих. А аз не съм споделил нищо, поради което да ме изгонят. Аз му споделям: “Винаги си еднакъв ”, а той ме сочи и споделя за Навал, че съм изпъден. На съдиите им липсва емпатия и не ти разрешават да приказваш. Аз нямах желанието да демонстрирам липса на почитание ”, съобщи Пике в изявление за Twitch канала на Ибай Янос.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР