Прекратено е издирването на 48-годишния мъж, който изчезна в морето

...
Прекратено е издирването на 48-годишния мъж, който изчезна в морето
Коментари Харесай

Прекратиха издирването на изчезналия във водите на Каварна мъж

Прекратено е издирването на 48-годишния мъж, който изчезна в морето край Каварна, оповестиха от " Морска администрация ".

Рибарите, както и преминаващите кораби ще бъде предизвестени да засилят вниманието си за това, че може да бъде срещнат плаващ обект.

Според получения сигнал мъжът е слязъл от колата си към 13 ч. на 20 септември. Информацията в „ Морска администрация “ идва към 20 ч. и незабавно стартира издирването му. Ангажирани са чиновници на " Гранична полиция “, пожарната, „ Морска администрация “ и Министерство на вътрешните работи.

Още същата вечер са изпратени патрули по брега, защото първичният сигнал е, че на брега в региона сред Калиакра и Каварна са чути гласове. Тази информация обаче се оказва погрешна.

Основното търсене е почнало в региона на брега на Калиакра, в това число с инфрачервени прожектори и наблюдаване през нощта. Сутринта още веднъж катер на " Гранична полиция " е траял обследването. По-късно е сменен от катер на " Морска администрация ".

На 22 септември сутринта се включва и вертолет, който е обследвал региона на север от Шабла и от там до Камчия – за жалост без резултат.

Днес още веднъж е имало полет на вертолета с разширение на периметъра на търсене от Шабла до Емине. Мъжът обаче не е открит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР