Прекрасни момичета, има момчета, които нямат достатъчно мъжество, за да

...
Прекрасни момичета, има момчета, които нямат достатъчно мъжество, за да
Коментари Харесай

Тези мъже никога не прекратяват връзките си

Прекрасни девойки, има момчета, които нямат задоволително геройство, с цел да приключат една връзка, написа mila.bg.

Те в никакъв случай не поставят завършек на сантименталните връзки.
Най-често мъжете, които претърпяват възрастова рецесия, стават алчни за любов, за имане, само че не и за предоставяне.

Господата поглеждат настрана, изтощени от носенето на отговорност за фамилията, за децата, за родителите и за всички към себе си.
Все едно дамите стоят със скръстени ръце и нямат никакви отговорности за хората, които са им близки, само че за това различен път.

Защо е комфортно на мъжете да не приключват връзка?
Те желаят да почувстват, че в този живот към момента могат да създадат нещо, че към момента всичко зависи от тях.

И под „ всичко” имам поради една връзка без отговорности.
Но пък за какво да се лимитират единствено до една, от време на време има втора връзка, даже трета.

Ако би трябвало да обобщя обстановката под формата на анекдот, то би била: „ Мамо, построих къща, засадих дърво, отгледах дете. Мога ли да отида на разходка? "

Кризата на мъжете не се лимитира единствено до междинната възраст. Тя може да бъде и юношеска фаза – когато хвърчат нависоко и имат вяра, че всичко, което лети, се яде.

Може да се появи сред 20-30 години. Душевният миш-маш при мъжете може да е средата на буйната им ера, десетилетието след 30 навършени години.

Но може да бъде, когато са на 40+ или 50+, когато мъжът желае да бъде харесван и харесван от колкото се може повече дами, да опознае себе си посредством възприятията, които провокира, давайки обещания и очаквания.

Момичета, позволете ми да обясня в резюме създалата се обстановка.

Да речем, че имате нежелана бременност. Няма ли да ви се ще да се махне от единствено себе си, без да се постанова да се катерите на магарето, да ви упояват и да изпитвате физически и прочувствен дискомфорт? Дори това да не е вашата обстановка, пробвайте се да си я визиите. Защо му е на един мъж, който с вас се усеща жив, топъл и обещаващ, да приключва потока на омайност за него.

Защо му е да поставя завършек на това, което го прави по-висок в личните му очи? Да раздира това, което му оказва помощ да подхрани увереността си, личната си стойност.
Той няма, той не желае да прекъсне тази обстановка, цялостна с вяра, която топли костите му в студените нощи, лежешком до другата жена.
И не, няма да отреже клона, на който седи, тъй като няма изгода от това. Той има вяра, че седи на дърво с доста клони.

Разбира се, има мъже, които са задоволително виновни - съществени, мъжествени и непонасящи незавършените работи. Затова те поставят завършек на връзката, само че преди този момент се стремят да изяснят връзките.

Тези господа не живеят за потупване по рамото и утвърждение, те живеят поради резултата от своите каузи. Но те са по-малко.

Такъв мъж ще обясни връзката и ще я завърши. Той ще може да откри сили, време и запаси за това.

Но в случай че един мъж, без значение на какъв стадий на физическата си възраст е, само че енергийно е младеж, ще избегне това.

Така че, благи девойки, идващия път преди да се обещаете на някого прочувствено, бъдете наясно дали сте на път да заобичате хлапе или мъжага. Не е мъчно да се видят разликите даже на пръв взор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР