Прекрасни майки на бъдещите младоженци, специално за вас Sarah Danielle

...
Прекрасни майки на бъдещите младоженци, специално за вас Sarah Danielle
Коментари Харесай

Sarah Danielle създаде уникална колекция Майката на булката

Прекрасни майки на бъдещите младоженци, особено за вас Sarah Danielle основава сбирка "Майката на булката ".

Заповядайте на 21 и 22 май, от 10:00 до 18:00 часа и изберете вашата рокля!



За марката Sarah Danielle, обличането на майките на младоженците е предизвикателство и цел. Те показват и съставляват мощната и стилна жена, която е образец в живота на децата си. Предлагат огромна сбирка от модели, подобаващи за разнообразни дами, тъй че имате огромен избор от кройки, цветове, материи и размери, с цел да намерите тоалета, който търсите. Да откриете идеалната рокля със Sarah Danielle не е мъчно. Просто елате и вижте!

Незабравимите истории за Грейс Кели, Одри Хепбърн и Джаки Кенеди основават приказката за Холивуд. Повлияни от тях към този момент повече от 60 години дизайнерите на "Justin Alexander Bridal ", основават изящни модели булчински и публични тоалети. Изисканият жанр и класиката на 50-те и 60-те години, не подминават и елегантните рокли с бранд "Sarah Danielle ".

Те се отличават с високо великолепие на направа, и материи като естествена коприна, дюпон, микадо, шифон и сатен.

Колекцията на Sarah Danielle е основана особено за майката на булката, майката на младоженеца, кумата, шаферката. Роклите са желани от звезди като Мерил Стрийп и Сара Джесика Паркър - дами с високи условия и усет към обичайна буржоазна мода.

Майките на младоженците участват на множеството фотоси, директно до щерка си и сина си, вземат участие в редица ритуали и са извънредно значима част от тържеството. В случай, че очаквате вашето дете да подписа брак и пред вас стои избора на тоалет, имате богат избор от ALFA BRIDES, формален представител на Sarah Danielle за България.

Специално за вас, сбирката ще бъде изложена на 21 и 22 май, от 10:00 до 18:00 часа, в шоурума на Alfa Brides.

Запишете си час за личния състав консултация и проба на: 08997722388
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР