Прекрасната Радина Кърджилова показа за първи път бременно коремче. Само

...
Прекрасната Радина Кърджилова показа за първи път бременно коремче. Само
Коментари Харесай

Очарование: Радина Кърджилова показа бременно коремче

Прекрасната Радина Кърджилова сподели за първи път бременно коремче. Само преди съвсем месец Деян Донков заяви в изявление, че той и Радина чакат втора рожба. Стана ясно също по този начин, че и второто дете на двойката и трето за Деян Донков, който има и по-голям наследник Деян, още веднъж ще бъде момче.

До този миг Кърджилова не бе споделяла фрагменти, на които да се вижда корема ѝ. Преди часове актрисата разгласява нова фотография, на която ясно се вижда към този момент добре завършеното ѝ бременно коремче, върху което дребният Христо е сложил своята ръчичка.

Виж още:

Преди време бащата на Радина показа пред вестник " 24 часа ", че Радина се усеща доста добре, а той е доста щастлив от новината, че ще става още веднъж дядо. Признава, че не смее да пита по какъв начин ще го кръстят, само че се надява единствено да са здрави и щастливи.

Междувременно Кърджилова наподобява все по-прекрасно, съдейки от фотосите, които качва в своята публична Инстаграм страница. Талантливата актриса показа скоро другсвой кадър, на който се вижда, че е леко подменила прическата си. Както преди, по този начин и в този момент косата на Радина е дълга, само че се вижда, че е малко скъсена и доста по-светла.

Виж още:

Източник фотоси § thumbnail: https://www.instagram.com/radinakardjilova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР