Прекрасната Мона Гочева е безспорен пример за много млади момичета.

...
Прекрасната Мона Гочева е безспорен пример за много млади момичета.
Коментари Харесай

Мона Гочева с обръщение към майките: Не искам да ви се оплаквам или да търся съжаление

Прекрасната Мона Гочева е неоспорим образец за доста млади девойки. Красива, сполучлива и доста грижовна майка. Актрисата роди предходната година момченце, което кръстиха Никола. Отглеждането на дете не е лесна задача и не е по силите на всеки, само че е голяма благословия. За жал обаче постоянно ще има критици, които да изкажат мнението си за едно или друго - в това число за майчинството и развъждането на деца. Този феномен е прочут още с термина " mom-shaming ". 

Виж още:

Чаровната актриса показа размислите си точно по този мотив. В Инстаграм Мона се обърна в дълъг пост към всички майки, които в един или различен стадий са изживяли тъкмо това. 

" Mom-shaming e нещо, за което не се приказва доста, само че за жалост все по-често се сблъсквам с този проблем. Накратко, това са моментите в които получавате непоискани препоръки, рецензии и " верни " способи за развъждане и образование на вашите деца ", изяснява още в самото начало Гочева. Тя е безапелационна, че в годините обществото е построило " правила и правила за това по какъв начин би трябвало да се отледа едно дете. Няколко книги, публикации и конгреси, някак са решили кое би трябвало и кое не. И хоп, към този момент всеки от нас на доктрина знае всичко за раждането, кърменето, възпитанието... ".

Виж още:

Мона искрено споделя, че самата тя се е сбълскала с този проблем. Полувачала доста рецензия, непоискани препоръки и хейт. " От това, че родих секцио, през несполучливия ми 45-дневен опит за кърмене, та чак до бибата, която към момента е неразделна част от нашето всекидневие ", написа Гочева, само че тя декларира, че с този пост не търси ненужно внимание, страдание и несъмнено не се оплаква. Тя споделя своя опит с въпросния mom-shaming и подтиква всички сегашни или бъдещи майки да не се предават. 

" Вие сте прекасни майки! Вие знаете най-добре по какъв начин да отглеждате детето си! Вие сте тези, които ставате първи и заспивате последни! За вас няма почивни дни и обедни почивки! Правим неточности - учим се от тях! Най-важното е децата ви и вие да се чувствате добре, да се чувствате щастливи! Вие сте герои!❤️

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР