Прекрасната дама с идеална фигура се казва Каролайн Харц от

...
Прекрасната дама с идеална фигура се казва Каролайн Харц от
Коментари Харесай

70-годишна привлекателна жена не яде сладко вече цели 28 години и никой не може да познае възрастта й

Прекрасната дама с идеална фигура се споделя Каролайн Харц от Пърт, Западна Австралия. Майка е на три деца. Тази австралийска хубавица не е яла захар през последните 28 години. А в този момент кажете – можете ли да познаете възрастта й? Невероятно, само че тази младолика жена неотдавна навърши 70 години!!! Днес госпожа Хартц споделя тайните на безупречната си физика с всички …
Много дами над 50 години считат, че на тази възраст е невероятно да се поддържа добра форма и здравословно тегло. А младите майки постоянно се опасяват, че няма да могат да възстановят тялото си след раждането.

Г-жа Хартц споделя: „ Разбира се, малко по-трудно за дамите след 40 година е да останат във форма. Но е изцяло допустимо, в случай че в действителност сте подготвени да работите върху себе си. “
Днес Каролайн споделя с нас препоръките си по отношение на храненето, всекидневието и поддържането на формата.
„ Всеки знае, че нашият метаболизъм се забавя с възрастта. Но това просто значи, че би трябвало да поемем контрола над тялото си и да работим върху себе си малко повече ”, споделя Каролайн.

Г-жа Хартц има вяра, че е доста значимо да се управлява качеството и количеството на приема на храна. Внимателността по време на хранене, съгласно нея, е определящ фактор за здравословно хранене.
„ Липсата на хранене води до безразсъдно повишение на тежестта. Винаги споделям на клиентите си да „ се любуват на всяка хапка ” … Това оказва помощ за бързо облекчаване на глада, вследствие на което вие ще бъдете по-малко склонни към преяждане “, споделя Каролайн Хартц.
Как наподобява денят на Каролайн в паница?

Закуска:

Каролайн нормално стартира деня си с банан (киви) и обичаната си чаша британски чай. Малко по-късно тя яде две варени яйца или омлет със спанак и домати (или парче сьомга на парче от безглутенов тост). Ако не желае да яде доста, госпожа Хартц просто смесва натурално кисело мляко с пресни плодове (понякога добавяйки към него прясно сирене или рикота).
Междинна закуска

Чаша чай, дребен плод и 10-12 бадемови ядки (или парче сирене и две оризови бисквити).

Обяд

Пиле, авокадо, сирене фета и домати плюс оризови крекери (или тост без глутен). Понякога ги заменя със салата с протеини, сьомга или халуми (козе сирене).
Следобедна закуска
Подобна е на утринната закуска, само че от време на време Каролин си хапва бисквити (без захар) или здравословни домашни сладкиши.
Вечеря

По принцип, тя се състои от постно пиле или риба, само че от време на време госпожа Хартц се глези с алено месо със салата или зелени зеленчуци и сладки картофи. Е, през зимата обича да прави всевъзможни ястия.

„ Напълно изоставих захарта преди 28 години, което беше извънредно мъчно, защото бях същински фанатик по сладкото. Сега си върша лични сладкиши и подготвям десерти без захар, с бадемови или кокосови стърготини вместо с брашно.

Пресни плодове и зеленчуци, млечни и протеинови храни участват всекидневно в диетата ми. Опитвам се да хапвам белтък с всяко хранене, тъй като ме кара да се усещам сита и оказва помощ за стабилизиране на равнищата на кръвната захар.

Аз не хапвам захар, само че това не значи, че се отнемам от здравословни сладкиши. Всяка вечер хапвам 2 резена мрачен шоколад “.
Ето ги и топ 5 препоръките за тялото, които дава Каролайн

1. Премахване използването на захар и брашно, както и понижаване на количеството храна в чинията.

2. Не се лишавайте от това, което обичате, само че бъдете деликатни с количеството.

3. Бъдете деликатни, до момента в който ядете.

4. Редовно тренирайте.

5. Наслаждавайте се на храната и живота.
Как наподобява типичният ден на Каролайн

1. Ставане в 6 часа сутринта

2. Практикуване на признателност.

3. Медитация.

4. Йога.

5. Разходка с кучето.

6. Душ и закуска (докато закусвам, имам време да видя новините).

7. Работа от 9.00 до 18.30 часа. От известно време се стремя към четиридневна работна седмица с три почивни дни. Но към момента не съм постигнала триумф в това!

8. Вечер с моя брачен партньор. И двамата обичаме киното и като предписание вървим на кино най-малко един път на всеки две седмици, когато дават някой добър филм.

9. В събота и неделя обичам да извозвам времето си със фамилията и приятелите си. Обичам също извършването на покупки и пазарите.

А неотдавна, след 25-годишно спиране, Каролайн Хартц още веднъж е почнала да играе тенис!
За съня и медитацията

Сънят е от решаващо значение за външния ви тип, тъй че госпожа Хартц се пробва да спи най-малко осем часа дневно.

Придържала съм се към подобен режим през по-голямата част от живота си и в този момент се уверих, че положителният сън е извънредно значим за положителното здраве “, сподели тя. „ Това е, което лекува и подмладява тялото ни. “

Според Каролайн медитацията и практикуването на признателност са главните аргументи за нейното необикновено здраве.

– Всяка заран медитирам. Разбира се, поради това би трябвало да ставам половин час по-рано, само че изгодите за моя работен ден са несъмнени ”, споделя тя. „ Започнах да медитирам едвам след 65-годишна възраст, тъй че в никакъв случай не е прекомерно късно да измененията живота си. “

Г-жа Хартц споделя, че се усеща най-добре измежду природата.

– Ходя с кучето си в парка най-малко 30 минути дневно. Това е едно от най-хубавите неща, които върша денем. Освен това се пробвам да упражнявам йога три пъти седмично – сподели Каролайн.
За щастието и обичта към себе си

„ Бъдете щастливи във всеки един миг от живота си и в никакъв случай не се тормозете за възрастта си! – споделя Каролайн Хартц. – Не слушайте критиците, просто бъдете себе си. Самолюбието е вашият най-съществен актив. Животът не е идеален, вземете го в ръце и го задръжте крепко там! “

Е, и най-важният съвет за всички дами от госпожа Хартц е: „ Никога не се сравнявайте с другите! “

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР