Прекрасна новина за съседна на България държава.Премиерът на Гърция Кириакос

...
Прекрасна новина за съседна на България държава.Премиерът на Гърция Кириакос
Коментари Харесай

Гугъл създава 20 000 работни места в съседна на България държава

Прекрасна вест за прилежаща на България страна.

Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис посочи в четвъртък избора и визията на държавното управление да влага и предизвиква цифровия скок на Гърция за възстановяване на услугите за жителите, само че също по този начин и за поддръжка и развиване на стопанската система, съобщи особено за Българска телеграфна агенция гръцката организация АНА-МПА, цитирайки изявление на Мицотакис на събитие за показване на капиталовите проекти на Гугъл в Гърция, извършено във фондация " Ставрос Ниархос ".

Мицотакис приказва за " тихата гражданска война " през последните три години в Гърция с бързото нахлуване на цифровите технологии в държавните институции при обслужването на жителите.

Най-напред гръцкият министър председател благодари на Гугъл " за доверието през всичките тези години на рецесия, която ускори наличието му в страната ни " и акцентира, че растежът на брутния вътрешен артикул на Гърция в този момент надалеч надвишава междинния, говорейки за " детонация на рекордни вложения, експорт и най-динамично понижаване на безработицата ", както и завръщането на млади учени в Гърция.

Мицотакис означи, че страната стои зад семействата и бизнеса и акцентира, че в никакъв случай не е крил визията си за огромен дигитален скок за страната, обрисуван в проекта " Гърция 2.0 ".

Той акцентира, че Гугъл се синхронизира с тази посока и проектът на компанията за Гърция ще сътвори почти " 20 хиляди добре платени работни места ".

Мицотакис означи, че вложенията в авангардни браншове са непрекъснат приоритет на държавното управление освен тъй като основават национално благосъстояние и възпират младежите да напущат страната, само че и тъй като активизират и модернизират бизнес дейностите и акцентират Гърция на международната карта на систематизиране на капитала.

" Това е непрекъснат развой на промени в цифровата промяна освен на огромни, само че и на междинни и дребни предприятия, като тези в туризма, които употребяват цифрови маркетингови принадлежности за разпространение на своя артикул ", сподели Мицотакис, добавяйки, че повече от 10 милиарда евро от Фонда за възобновяване и Националната стратегическа референтна рамка ще бъдат ориентирани към всички индустриални браншове, от първичния бранш до промишлеността и услугите.

Той се базира на потреблението на цифрови технологии от обществото, като акцентира, че са направени скокове в обслужването на жителите и добави, че нова институционална промяна ще помогне на обществения и частния бранш също да се причислят към софтуерния скок на бъдещето.

Мицотакис приветства решението на Гугъл да сътвори два центъра за върхови достижения в Солун и Патра, като в същото време сподели, че 10 хиляди безработни са повишили уменията си с помощта на съдействието на компанията с министерството на заетостта.

В умозаключение Мицотакис цитира думите на създателя на Гугъл: " Оптимизмът е значим, тъй като ви оказва помощ да се осмелите за неща, които множеството хора не биха създали. Ние се осмеляваме и съм сигурен, че ще заемете нашата страна. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР