Прекрасна новина за един от хората в екипа на Григор

...
Прекрасна новина за един от хората в екипа на Григор
Коментари Харесай

Треньор на Григор Димитров очаква близнаци от футболна звезда


Прекрасна вест за един от хората в екипа на Григор Димитров. Доктор Кейси Кордиал ще става татко на близнаци – момиче и момче. Списание „ People “ разгласи новината, която развълнува спортния свят в Съединени американски щати заради обстоятелството, че щастливата майка ще бъде една от звездите на американския женски футбол Али Лонг.

„ Винаги съм мечтала да бъда майка. Като състезател постоянно играеш за себе си и за тима си, само че в този момент се вълнувам, че съм в позиция да играя за фамилията ми и да имам друга вероятност върху живота “, съобщи Лонг, която е играла 9 седмици преди да разбере, че е бременна.

Много благополучен е и Кордиал, който е магистър по спортна медицина и лекар по хиропрактика. „ Той няма самообладание, аз също. “

От 2017-а година насам Кордиал е част от екипа на Григор Димитров, подготвяйки тялото на българина преди мачовете му и след тях. Той прекарва обособени седмици дружно с Григор и съчетава тази своя активност с другите си задължения. Самата Лонг също се възползва от качествата на обичания си мъж.

„ Той оказва помощ доста на тялото ми. Много съм признателна, че имам опцията той да оказва помощ на тялото ми и се вълнувам, че след бебетата той ще ме вкара в най-хубавата ми допустима форма. “

От 2014-а година насам Лонг има над 50 мача за националния тим на Съединени американски щати и е международна шампионка от 2019-а. Тя имаше сполучлив сезон в Европа с един от грандовете „ Пари Сен Жермен “, а в последните години се завърна да играе в американската професионална лига.

Кейси Кордиал също означи новината като разгласява фотоси на щастливата двойка. „ Много сме щастливи, че скоро ще имаме близнаци. По някакъв метод мама става все по-красива с всеки минал ден и даже към момента има плочки. Повече от признателен съм, че сме дружно в това странствуване. “

През предходната година Кордиал даде забавно изявление, в което приказва за запознанството си с Григор Димитров и какво тъкмо прави за подготовката на българския тенисист. Прочетете двете елементи тук:

Кейси Кордиал: Дълго време желаех да съм в щаба на Григор, работата с него е доста лесна

Кейси Кордиал: Какво научи от Григор Димитров и по какъв начин се работи със Серина и Федерер
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР