Прекрасен“ син почина в гора, след като му беше даден

...
Прекрасен“ син почина в гора, след като му беше даден
Коментари Харесай

„Прекрасен“ син почина в гора, докато беше в „90-минутен отпуск без надзор от болница“

„ Прекрасен “ наследник умря в гора, откакто му беше даден отпуск без контрол от болница за психологично здраве на NHS, стана ясно от следствие.

Тай Стивън Чанс е бил приет в болница в болница Roseberry Park в Мидълзбро, когато умря на 28 април 2021 година 20-годишният юноша страда от неуравновесеност и му е наложена ограничаваща заповед да остане в болничното заведение след нахлуване против член на фамилията.

Описван от фамилията си като „ сноп от наслада “, той е забелязан за финален път в 15:00 ч. в отделението, преди да напусне за 90 минути без контрол. Тялото му беше трагично открито часове по-късно в гориста околност в Нанторп, Северен Йоркшир, към 18:40.

Разследването, разглеждащо събитията към гибелта му, беше възобновено в правосъдния съд в Тисайд в понеделник и се чу, че Тай е открит не реагира от джогинг, оповестява Teesside Live. Тай беше разгласен за липсващ, когато не съумя да се върне в отделението Nightingale в болничното заведение, и PC 2615 Робъртс от полицията в Кливланд беше извик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР