Прекрасен начин за релакс е да си приготвите любимата напитка,

...
Прекрасен начин за релакс е да си приготвите любимата напитка,
Коментари Харесай

3 романтични филмови класики, които ще ви заредят със страхотно настроение

Прекрасен метод за релакс е да си приготвите обичаната напитка, апетитен снакс и гледате някой емблематичен филм, които да ви зареди с позитивна сила и да разпуснете чудесно след под напрежение ден.

Ето нашите топ 3 оферти за сантиментален филм, който обезпечено ще се хареса на всеки:
 Кога и по какъв начин да гледате филми на ужасите Кога и по какъв начин да гледате филми на ужасите
Много хора са привлечени от филмите на ужасите. Има нещо в индивида, което го кара да желае да бъде уплашен, само че не всички съумяват да се...

1. „ Моята огромна луда гръцка женитба “

Изключително пленителна сантиментална комедия, изпълнена с тъничък комизъм, който е лек и наличен за всеки. Главната героиня, чието семейство са гръцки емигранти в Щатите, се влюбва в американец, нещо което не се нрави и на двете им фамилии. Със сигурност ще резонира на доста от нас, тъй като има типични обстановки, присъщи за балканска страна, като да вземем за пример печене на агне, на средата на моравата, което за средностатистическите американско семейство е безусловно културен потрес.

2. „ Дневникът на Бриджит Джоунс “

Изключителен любимец на дамите, „ Дневникът на Бриджит Джоунс “ е филм, в който се отъждествяват евентуално, най-малко 50 % от женското население, заради разнообразни аргументи, само че най-много тъй като Бриджит е земна.  Тя е леко пълничка, обича да прави неуместни смешки, пуши и пие повечко, само че пък е толкоз харесван персонаж, тъкмо тъй като всички я обичаме „ тъкмо, каквато си е “, както и господин Дарси, нейният сантиментален интерес. Изключително занимателна комедия, изпълнена със страхотна музика, превъзходен и леко язвителен комизъм, характерен за Великобриятания, чиято народност е и кино лентата.
 Обявиха най-дразнещите герои в киното Обявиха най-дразнещите герои в киното
Удивително е по какъв начин един неудачен воин може да понижи рейтинга на целия филм в очите на феновете. Ролите, които се основават, с цел да вн...

3. „ Гордост и предубеждения “

Версията на тази невероятна класика, по едноименната книга на Джейн Остин, в която основните герои се въплъщават от Кийра Найтли и Матю Макфейдън, е просто неповторима. Зашеметяващата и истинска музика към кино лентата, добавя единствено толкоз елегантно показаният любовен романс сред Елизабет Бенет и господин Дарси. Актьорите толкоз ловко потъват в облиците, че ще ви се желае да не свършва кино лентата, а да останете потопени в тази магична и доста сантиментална екранизация на класическия разказ. Убедени сме, че това ще е филм, който ще желаете да гледате няколко пъти, тъй като е толкоз трогателен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР