Прекрасен модел, който говори гордо, че има увреждане, е четвъртият

...
Прекрасен модел, който говори гордо, че има увреждане, е четвъртият
Коментари Харесай

Love Island на ITV „подписва“ великолепен модел от Лондон, останал инвалид поради травматично раждане

Прекрасен модел, който приказва гордо, че има увреждане, е четвъртият човек, за който се приказва, че се е записал за Love Island.

Шоуто на ITV, в което сексапилни необвързани се надяват да намерят любовта под испанското слънце, се завръща единствено след две седмици и съгласно известията дълго чаканият лист с артисти към този момент е изминал преди 11-та серия.

p>

Ръгбист, модел и гримьор от Ливърпул към този момент бяха дразнени като състезатели. Сега инфлуенсърката, Патси Фийлд, на 29 години, от Лондон, се споделя, че е била сграбчена за вилата в Майорка.

Патси има парализа на Ерб, което значи, че едната й ръка е по-къса от другата и има по-малко придвижване. Вроденият недостатък съгласно модела е резултат от раждане по натурален път, а не посредством цезарово сечение на фона на затруднения при раждането.

Патси приказва намерено за положението си в обществените медии, публикувайки, съгласно The ​​Sun: „ Едно нещо, което не знаете за мен е, че имам увреждане. Никога не съм приказвал за това тук преди, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР