Прекрасен и успешен ден чака зодиите. Вижте какво още вещаят

...
Прекрасен и успешен ден чака зодиите. Вижте какво още вещаят
Коментари Харесай

Прекрасен и успешен ден чака зодиите

Прекрасен и сполучлив ден чака зодиите. Вижте какво още вещаят звездите за вас в днешния ден.

Хороскоп 18.01.2024г.
Овен
В фамилията на Овните съвсем всичко през днешния ден ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на съмнения, че нещо не е по този начин, както би трябвало, и от Вас се пробват нещо да скрият. Не давайте думата на своята подозрителност – всичко единствено Ви се коства. И в случай че не Ви се коства, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете опция на душата си, да си отдъхва, до момента в който и се желае.
Телец
Ако имате желание да играете сватовническа роля, през днешния ден е най-подходящото време, да запознаете своите претенденти за хубава двойка, и да им дадете опция да се опознаят. Уникалността на всеки един от тях може да предизвика взаимно привличане, и по тази причина се постарайте да им създадете конфигурация, да се държат естествено. Потърсете място, където събеседниците могат да се провиснал и да се усещат удобно. Наличието на „ жива ” музика ще бъде голям плюс към Вашата активност. Само че е най-добре да не забравяте, че въпреки и подготовката за започване на сантиментални връзки да Ви увлече доста, за всеки случай не хранете огромни надежди…
Близнаци
Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте разбрали, че за някои значими въпроси не можете да разчитате на поддръжката на сегашните си сътрудници, не бързайте да се отчайвате. Вместо това се оптайте да се върнете към идеала, който в миналото сте отхвърлили, или се обърнете към хора, които до напълно наскоро сте смятали за значими. Възможно е и да не се постанова да търсите поддръжка извън, защото старите полезности към момента са живи в душата Ви и са в положение да Ви станат морална опора.
Рак
Стандартните похвали, които всеки ден сипете на своя обичан човек, през днешния ден ще са му незадоволителни и ще му се желае да чуе още нещо – прелестно и свежо. Затова се постарайте да измислите нещо ново, пикантно и автентично, което прелестно да го учуди.
Лъв
Лъвовете ще имат мотив да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се оправят със комплицирани задания, които на доста ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите достижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на хвалба от хора, чието мнение е доста значимо за Вас, а също и материалното подучване. За да завоювате благосклонностите на новите познати, ще би трябвало да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни действия. През днешния ден може да започнете връзки, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.
Дева
Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не говорим… Ако нешо може да стане не както би трябвало, тъкмо по този начин и ще се случи. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!
Везни
Ако бихте могли да знаете, че през днешния ден нещата ще се извърнат за Вас по подобен метод, през вчерашния ден бихте заели напълно друга позиция. Само че направеното не може да се върне и по тази причина ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен тов нищо няма да бъде по този начин комплицирано, както Ви се е коствало преди.
Скорпион
Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.
Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
Козирог
Колкото и обилни да са, стресовете на днешния ден няма да Ви обиден – най-малко до времето, до момента в който се съсредоточавате на претекстовете за своите действия. Практикувайте своята витална философия всяка минута. Оставайте си поредни и не позволявайте на другите да живеят вместо Вас, или да реализират личните си фантазии чрез Вашите ръце. Бъдете извънредно внимателни и не оповествайте своята тактика пред тълпата прибързано, тъй като другояче ще дадете на другите хора опция да лимитират Вашата независимост, а това е напълно недопустимо.
Водолей
От дълго време Ви се желаят близки и доверителни връзки. Понякога всеки би трябвало да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от на никое място. Сега е най-подходящото време да се огледате в близост си и да потърсите хора, чийто метод на мислене Ви е непосредствен. Защо не планирате нещо като игра на тенис или колекция на пица, с цел да укрепите зародилата посред ви връзка? Само ще се радвате на това, което ще се получи като резултата.
Риби
Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да си потвърди нуждата от това или това деяние. За него би било доста по- елементарно, в случай че към неговите причини се прибавят и Вашите. Само че те би трябвало да са фактически безапелационни и несъкрушими, другояче нищо няма да костват.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР