Прекомерните санкции на САЩ вредят не само на съперниците, но

...
Прекомерните санкции на САЩ вредят не само на съперниците, но
Коментари Харесай

В Global Times обясниха как санкциите, наложени от САЩ, вредят на тях самите

Прекомерните наказания на Съединени американски щати вредят освен на противниците, само че и на Вашингтон, като го отслабват, написа китайският вестник Global Times.

В публикацията се отбелязва, че " Съединени американски щати се намесват в международната политика, пробвайки се да преобладават над всички ", макар че силата и престижът на Съединените щати са " мощно пресилени и страната неизбежно ще загуби надзор ".

Авторите на материала акцентират, че Съединени американски щати в своята външна политика ненужно разчитат на военната мощност и действеността на глобите, само че опциите на тези принадлежности са лимитирани, по тази причина злоупотребата с тях ще изтощи личните запаси на Америка.

Позовавайки се на обстановката с банките SVB, Signature Bank и Silvergate, създателите настояват, че банкрутът на тези банки заплашва целия финансов и софтуерен бранш на Съединени американски щати.

Използваните от Вашингтон способи нанасят удар по самия него, защото другите лостове могат да се счупят заради непотребното напрежение, заключават създателите.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР