Прекомерната консумация на алкохол е причина за много от смъртните

...
Прекомерната консумация на алкохол е причина за много от смъртните
Коментари Харесай

Великобритания: Алкохолът е причина за значителна част от руските загуби в Украйна

Прекомерната консумация на алкохол е причина за доста от смъртните случаи в състава на съветските или в Украйна, подчерти през днешния ден английското министерство на защитата в постоянната си сводка за хода на войната, съобщи ДПА.

Русия е понесла загуби, достигащи 200 000 души от началото на пълномащабната си инвазия в Украйна, само че забележителна част от тях се дължи на аргументи, които не са свързани с бойните дейности, се споделя в постоянния отчет на военното ведомство в Лондон.

В него се показва, че в неотдавнашно известие в съветския канал в " Телеграм " се приказва за " извънредно висок " брой произшествия, закононарушения и смъртни случаи, свързани с използването на алкохол след съветските сили.

Но като се има поради, че пиянството се е просмукало в огромна част от съветското общество, то от дълго време се възприема мълчешком като част от военния живот, даже по време на бойни интервенции, написа в английския отчет.

Военното ведомство на Обединеното кралство изброява и други аргументи, които са измежду най-разпространените за жертви, дадени отвън бойните дейности. Сред тях са непрофесионално боравене с оръжие, пътни произшествия и измръзване.

Руските командири евентуално дефинират повсеместното пиене като изключително пагубно за успеваемостта на бойните дейности, показва сводката.

От началото на войната на Русия в Украйна английското военно ведомство разгласява всекидневни сводки, основани на разследващи данни. Москва дефинира тези отчети като дезинформация, отбелязва ДПА
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР