Прекият избор за председател на БСП ще се състои и

...
Прекият избор за председател на БСП ще се състои и
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: Нинова ще бъде преизбрана начело на модерна лява партия

Прекият избор за ръководител на Българска социалистическа партия ще се състои и актуалният ръководител на партията Корнелия Нинова ще бъде избрана отново, безапелационен бе депутатът проф. Георги Михайлов в ефира на телевизия Евроком. Социалистът направи прогнозата на база на настроенията на членската маса на партията. „ Нинова желае съвременна, европейска, лява партия. Това е нейното верую и аз й поисквам да го наложи в България “, съобщи националният представител от левицата.
За вътрешните процеси в Българска социалистическа партия той счита, че не те са казусът на Нинова. Според професора целостта на партията не е под подозрение.
„ Не виждам проблем в единството на Българска социалистическа партия. Виждам една лимитирана група от хора, която е недоволна от реформаторския дух, натрапен от настоящия ръководител на Българска социалистическа партия и която неистово, с цената на всичко, е подготвена да попречи тя да бъде определена за повторно за ръководител на партията “.
Проф. Михайлов разяснява в предаването „ Делници “ по Евроком и следващия ремонт на кабинета „ Борисов “. Според него промяната на няколко министри няма да промени нищо. „ Тези промени не дадоха отговор на условията на жителите, които те слагат към този момент повече от две седмици. Това довежда до вътрешно напрежение в страната “, сподели националният представител. Той счита, че изходът е различен. „ Българите желаят оставка и нови избори. Този модел на ръководство е циничен за страната “, изясни проф. Михайлов.
Проф. Михайлов изясни държанието на ГЕРБ с дългото им престояване във властта. „ Тези, които ръководят през днешния ден, нямат действителна визия за това, което се случва в страната. Това е обвързвано с дългогодишното им ръководство. Наблюдава се преяждане с власт. Когато си преситен с власт, мъчно разбираш какво се случава към теб. Трудно разбираш пулса на на времето “, сподели той.
Народният представител не приема и оправданието на ГЕРБ с машинното гласоподаване, с цел да не се отиде на предварителни избори. Според него това е единствено опрощение. „ Само преди година, Българска социалистическа партия излезе от Народното събрание, тъй като ръководещите отричаха машинното гласоподаване. Сега същите тези ръководещи пазят като „ матросовци “ на амбразурата машинното гласоподаване. Всички тези причини не устоят към този момент “, изясни проф. Михайлов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР