Прекъсването на лятната почивка на депутатите е по искане на

...
Прекъсването на лятната почивка на депутатите е по искане на
Коментари Харесай

В Момента: Ето Какво Се Случва На Извънредното Заседание На Парламента

Прекъсването на лятната отмора на депутатите е по искане на 61 народни представители от Българска социалистическа партия. Вчера водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова внесе в деловодството на Народно събрание подписите с искане за изключително съвещание, а минути по-късно ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева насрочи съвещанието за през днешния ден.
Предложеният от левицата дневен ред планува депутатите да прегледат план за решение по проблема със застрахователно сдружение " Олимпик " и да изслушат премиера във връзка със срутва на Търговския указател.

В началото на съвещанието Захариева поздрави от името на ПГ ГЕРБ българските мюсюлмани по случай празника им Курбан Байрам.

Йордан Цонев от своя страна разяснява, че желае да има действителни политическа каузи и поздрави мюсюлманите за празника. Той обаче разкритикува решението на ръководителя Караянчева да насрочи съвещанието за през днешния ден, по време на празника, защото по този начин доста от депутатите на Движение за права и свободи няма да имат опция да участват, макар че биха желали.

Валери Жаблянов пожела на българите мюсюлмани да обичат България по този начин, както са го правили постоянно и дружно с християните да трансфорат страна ти в пример на подражателство. Нека да отбележим празник дружно с тях, прикани той.

По искане на ръководителя на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова в залата бяха позволени ръководителят на Комисията за финансов контрол (КФН) Карина Караинова, Ралица Агайн, зам.-председател на КФН, и Стефан Стоилов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР