Прекарваме по 8 часа на ден на работа и е

...
Прекарваме по 8 часа на ден на работа и е
Коментари Харесай

Възможна ли е любовта на работното място

Прекарваме по 8 часа дневно на работа и е просто неизбежно в случай че не да стартираме флирт с сътрудник, то най-малко да ни мине през мозъка, че е допустимо. Връзката с човек, с който работим, може да е подла и сигурно да има последици, без значение дали са положителни или отрицателни. Освен това статистиката не е в интерес на любовта - по-голямата част от тези връзки приключват с разлъка, а в 6 % от случаите единият от сътрудниците е заставен да напусне работата си. Ако въпреки всичко ще се впускаме в офис спекулация, постоянно имаме някои неща мислено.

Правилник за вътрешния ред

Може да звучи необичайно, само че някои компании имат клаузи, които постановяват разпоредбите за това да излизаш с сътрудник. Обикновено те гласят, че би трябвало да докладвате за връзката на директния си началник или на чиновник от " Човешки запаси ".

 Снимка 351269

Бавно, по-бавно, най-бавно

Ако по този начин и по този начин към този момент сме паднали в клопката на офис аферата, ще гледаме да сме доста деликатни. Не бихме съобщили за връзката си и на най-близките си хора в офиса, тъй като всеки малко неправилен ход или завършек на любовните връзки може да рискува позицията ни на работа.

Служебната поща - твърдо " не "

Никога не си разрешаваме да използваме служебната поща и мобилен телефон за уговаряне на срещи след работа или разменяне на секси фотоси. Всяко нещо, което минава през тях, е благосъстоятелност на компанията и единствено може да се компроментираме.

 Снимка 351268

На каква позиция сме

Като предписание е добре да се влюбваме в някой от напълно друг отдел от нашия. Ако се забъркаме с непосредствен сътрудник, зависещ или пък директния ни началник, в очите на останалите ще наподобява, че някои хора получават особено отношение.

Предвиждаме следствията

Това, несъмнено, не е толкоз елементарно. Но е добре още при започване на офисния си романс да имаме поради, че той може да завърши и надали ще ни е прелестно всеки ден да виждаме индивида, разрушил сърцето ни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР