Прекарала ли е Преслава коронавируса, или не - това е

...
Прекарала ли е Преслава коронавируса, или не - това е
Коментари Харесай

Затвори устата на всички! Преслава си показа антителата и ст...

Прекарала ли е Преслава ковид, или не - това е въпросът, който почитателите на певицата дълго време си задаваха, само че тя по този начин и не даваше отговор досега, написа fakti.bg.

Припомняме ви, че тя бе първата от сектора на попфолка, която непринудено прекрати участията си по заведенията и залите, още преди оповестяването на изключително състояние преди година.

Певицата показва държание, което може да послужи за образец, като се изолира с обичания си и щерка им Паола и до през днешния ден е извънредно внимателна. През последните месеци се носеха клюки, че ковид-19 не я е подминал, само че по-късно тя сподели негативен резултат от PCR тест. Това се случи малко откакто колежката ѝ Галена прекара вируса. Оттогава Преслава не е коментирала тематиката, само че безусловно преди минути сподели фотография от проучване за антитела на стори в Instagram.



Поводът да го направи бе въпрос от обожател, който я пита дали към този момент се е ваксинирала и по какъв начин се усеща сега. В отговор тя е разгласила тест за антитела, който демонстрира, че в организма ѝ има съществуване на такива, което значи, че ковид-19 не е подминал и нея. Очевидно Преслава е обмисляла да се имунизира, защото се е съветвала със експерт, който я е уверил, че към момента няма потребност да го прави.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР