Прекалили с алкохола ММА бойци сътвориха див екшън на ски

...
Прекалили с алкохола ММА бойци сътвориха див екшън на ски
Коментари Харесай

СНИМКА ММА бойци подкараха БМВ на ски писта, след забележка пребиха жена и планински спасители

Прекалили с алкохола ММА бойци сътвориха див екшън на ски писта в известен зимен курорт. Всичко е почнало, откакто тримата спортисти се почерпили в един от питейните заведения и решили, че могат да покарат своя автомобил БМВ късно вечерта върху снежното трасе.

Инцидентът се е случил в хърватския зимен център Платак. Мъж и жена от планинската избавителна работа са се пробвали да им попречат да излязат с автомобила на ски пистата. Бойците са блъснали мъжа и са минали гладко.

Гост на бара видял случилото се и повикал помощ. През това време ММА бойците не съумели да удържат автомобила си по снежното трасе и в последна сметка затънали.

Междувременно пристигнали още чиновници на избавителната работа и почнал пердах със спортистите. Един от спасителите бил нокаутиран небрежно и не се знаело дали е жив. Свидетели на мелето са извадили езика му и са му оказали помощ с изкуствено дишане.

Една жена се пробвала да се намеси и да спре багра, само че вместо това отнесла четири директни удара в тялото и главата.

Всички потърпевши в багра са откарани в болница. Оказало се, че единият изобщо не си спомня случая. Той има разтърсване на мозъка и травма на гръбнака. Друг от спасителите е със счупена ръка и разтърсване. Жената, пробвала да спре багра, е с вътрешно кървене на белите дробове.

Тримата ММА бойци са били задържани, само че по-късно освободени под гаранция. Те не са отишли да си приберат колата от ски пистата. Вместо това са пратили собствен представител да стори това.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР