Прекаленото банково регулиране е за птиците, смята Европейската банкова федерация.

...
Прекаленото банково регулиране е за птиците, смята Европейската банкова федерация.
Коментари Харесай

Европейските банки ще се борят да получат много „стратегическа“ любов

Прекаленото банково контролиране е за птиците, счита Европейската банкова федерация. Поне това допуска подигравка на тематика птици на корицата на отчета. Търговският орган желае Европейски Съюз да го признае за „ стратегически бранш “, като подсигурява, че европейските кредитори остават конкурентоспособни в международен мащаб. Това може да разроши някои пера.

Всяка компания желае по-малко ограничавания върху интервенциите си. Банките без подозрение биха желали да облекчат товара от спомагателен капитал, държан против другите активи, които имат в балансите си. Това може да значи по-малко погашение - дивиденти и назад изкупуване на акции - за техните вложители. Но с цел да бъдем почтени, това не е непосредственото недоволство на бранша.

EBF приканва за по-последователен набор от правила в целия Европейски Съюз. Неотдавнашните ad hoc старания за банкови непредвидени налози на равнище страна, като да вземем за пример в Италия, за набиране на средства за изтощената държавна хазна, да вземем за пример не оказват помощ. Банките се оплакват, че мес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР