„Прекалено много говорим за позиции. А, всъщност, истинският въпрос е:

...
„Прекалено много говорим за позиции. А, всъщност, истинският въпрос е:
Коментари Харесай

Кирил Петков: Важното е какво ще постигнем за България, а не кой какви постове ще заеме

„ Прекалено доста приказваме за позиции. А, в действителност, същинският въпрос е: Какво желаеме да се случи в идващите 9 месеца – действителни дейности, промени и позитиви за българските жители. На базата на тези цели би трябвало да кажем каква желаеме да бъде структурата на държавното управление, тъй че да има непоклатимост, с цел да се реализиран тези цели “, сподели съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков от Пловдив. Той изясни, че за него тематиката с ротацията на държавното управление е значима, само че по-важна е тематиката за промяна в регулаторите. – „ Ще имаме ли същинска промяна в правосъдната власт? И какво държавно управление ни би трябвало, с цел да продължим тези промени, както и какво болшинство ни би трябвало в Народното събрание. Това са същинските тематики. Всичко друго е незадълбочено обяснение за какво още не сме стигнали до съгласие. "

„ Готови ли сме да създадем тази действителна стъпка за България с промяна в тези структури, които не са били реформирани от години. Какво стана със службите? Как може да желаеме да имаме правдивост, в случай че думата „ служби “ продължава да бъде фантазия в нейната смяна. Реформа в службите, промяна в регулаторите, транспарантен развой, продължение работа по главните цели на България, и държавно управление, което ще даде опция това да продължи “, изясни Петков и добави, че колкото по-малко промени се вършат в държавното управление в този миг, толкоз по-малко стрес в обществото ще има. – „ Всички видяхме, че държавното управление работи добре, без значение рецензиите. Уважавам премиера Денков, че е дал своята дума и ще я съблюдава като подаде оставка на 6 март. "

„ Задачата е да забележим какво ще реализираме за България в идващите 9 месеца, а не кой какви постове ще заеме. А когато решим огромните въпроси, следват кадровите въпроси. Веднъж вечно би трябвало да създадем измененията, които българите към този момент 30 години знаят, че не се случват и единствено гледат по какъв начин държавно управление след държавно управление не ги осъществя “.

Кирил Петков през днешния ден е на посещаване в гр. Пловдив за среща със симпатизанти и членове на Политическа партия „ Продължаваме Промяната “ в общината.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР