Прекалената консумация на за продължителен период от време може да

...
Прекалената консумация на за продължителен период от време може да
Коментари Харесай

Кога чесънът може да предизвика сериозни здравословни проблеми?

Прекалената консумация на за нескончаем интервал от време може да провокира съществени здравословни проблеми , написа БГНЕС. Според създателя на обявата, той съставлява особена заплаха за хора със болести на очите. Един от страничните резултати може да бъде замъглено и неразбираемо зрение. Това се дължи на прекомерно продължителната консумация на чесън, който, въпреки и потребен за здравето, вреди на очите.
Заради остатъка на чесън в храната може да се появят признаци като звук в ушите, пресъхване на устата, тежест в главата и загуба на паметта. Умерената консумация на този зарзават е потребна за здравето, отбелязва създателят на обявата. Той има свойството да смъква равнището на кръвната захар и да оказва противовъзпалително и дезинфекциращо влияние.
 Използвали сме пресата за чесън неверно, ето по какъв начин е вярно (ВИДЕО) Използвали сме пресата за чесън неверно, ето по какъв начин е вярно (ВИДЕО)
Дори да употребявате преса за чесън от години и смятате, че знаете кой е най-хубавият метод, евентуално грешите. Защото, както се оказва, прочие..

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР