Прекалената консумация на сол не е полезна за нашето здраве,

...
Прекалената консумация на сол не е полезна за нашето здраве,
Коментари Харесай

Хитри начини да ограничим солта от менюто си

Прекалената консумация на сол не е потребна за нашето здраве, само че тя е на всички места. Истинският проблем идва в случай че имаме навика да досоляваме нашите ястия. Вижте хитри оферти за това с какво може да я заместим:

 Митове и обстоятелства за солта
Митове и обстоятелства за солта

Слагайте сол в храната си, зоват все по-често кардиолозите

1.Червен пипер - Тази универсална фалшификация може да се употребява по редица способи. Познат като националната фалшификация на Унгария, аленият пипер се комбинира отлично с омлети и други типове яйца, паста, месни блюда, всевъзможни типове картофи, печени ядки и даже пуканки, в случай че търсите добър сурогат на солта.

2. Цитрусови плодове - Прясно изцеденият сок от лимон или лайм има силата изцяло да промени ястия като пиле, риба, морски блага и салати и по този начин да не се постанова да осолявате щедро.

3. Оцет - За да придадете усет на салати, печени зеленчуци, риба, зелева салата и други солени блюда, можете да употребявате червен или бял винен или балсамов оцет. Киселото понижава чувството за безсолност.

4. Розмарин и мащерка - Комбинацията от тези билки най-често се асоциира с печени картофи, само че тези ароматни подправки в действителност могат да вземат участие в безчет други предписания. Можете да опитате тази двойка с всевъзможни типове зеленчуци, маринати, яхнии, супи, риба, агнешко и пилешко.

5. Лук - Лукът постоянно е именуван основата на всяко вкусно ядене. На процедура можете да сложите лук на всяка рецепта, с цел да я съживите и да я извършите вкусна, написа zazdraveto.net.

6. Босилек - Босилекът е необятно публикуван в италианската кухня. Той е универсална билка, която може да се употребява в редица ястия и да ги направи апетитни, даже и в случай че се приготвени с доста малко сол.

7. Лют червен пипер - Ако харесвате храни, които са по-пикантни, лютият червен пипер е новият ви най-хубав другар. Добавете тази фалшификация в чили и супи, с цел да ги подлютите, както и към месни специалитети, печени зеленчуци и ядки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР