Преизчислението на пенсиите, вдигането на минималната работна заплата и компенсация

...
Преизчислението на пенсиите, вдигането на минималната работна заплата и компенсация
Коментари Харесай

Велизар Енчев: БСП предлага преизчисление на пенсиите и вдигане на минималната заплата

" Преизчислението на пенсиите, повдигането на минималната работна заплата и отплата за бизнеса със свръхпечалбите на енергийните сдружения са част от незабавните ограничения, които незабавно би трябвало да се подхващат за излизането от икономическата рецесия. Първата работа на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " ще бъде да се предложи в Бюджет 2022 година добавките за пенсионерите от 120 лв. да бъдат продължени най-малко до април. " Това съобщи Велизар Енчев, претендент за депутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " в 23 МИР-София в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му е извънредно значимо да има обществена правдивост. „ Не може да си пенсиониран на една и съща работа, с еднакъв стаж, само че пенсията да е друга. Формулата на Българска социалистическа партия за индексация по отношение на осигурителния приход от 2018 година е обществена и обективна ", безапелационен бе той.

Енчев изясни, че при диалозите за предстоящ кабинет Българска социалистическа партия ще сложи още тематиките за помощта за младите фамилии и енергийните помощи. „ Енергийната, обществената и пенсионната рецесия би трябвало да бъдат преодоляни с решителни ограничения, каквито ние предлагаме ", безапелационен бе той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР