Преизбраният за кмет на Варна Иван Портних благодари за получената

...
Преизбраният за кмет на Варна Иван Портних благодари за получената
Коментари Харесай

Иван Портних: Ще продължа с добрите резултати

Преизбраният за кмет на Варна Иван Портних благодари за получената поддръжка. Пред репортера ни Николай Минков той съобщи, че ще продължи с работата и положителните резултати, по този начин както го е правил през последните няколко години.

Иван Портних: Така ще продължим и отсега нататък, с динамичното развиване на Варна. Вярвам, че хората, макар тона на акцията, който се зададе, с компромати, неистини, в последна сметка оцениха резултатите, които сме постигнали, оцениха програмата, плановете, задачите, които сме си сложили за идващите 4 години.
Според Портних във всеки един от регионите на града работата се вижда, а всеки варненец прави оценка развиването през последните години, по отношение на предходните.
Убеден съм, че с общи старания ще създадем по този начин, че това стремително движение, което демонстрирахме през последните години - на възобновяване и развиване, освен ще се резервира, само че и ще се форсира.
Като неотложни задължения Портних уточни навлизането в дребните улици, както и основаването на нови паркоместа. Нашата съществена цел е основаването на условия за по-високи приходи и по-висок стандарт на живот, в тази тенденция работим за развиването на индустриалната зона на града, разяснява още Иван Портних.
Още по тематиката Местни избори 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР